لینک سوالات دسر بین المل فنی حرفه ای : heart

http://bit.ly/2Ksf2ff

برای دریافت تمامی سوالات دسر ساز بین المل بر روی لینکهای بالا کلیک کنید:yes

قسمت کوچکی از سوالات لینک بالا:


 اگر در حین درست کردن دسر ماست،آب آناناس را به شیر داغ اضافه کنیم……..

۱- دسر لطیف تر می شود

۲- دسر شیرین تر می شود

۳- شیر می برد

۴- شیر طعم آناناس می گیرد ☑

 

 برای اینکه کرم کاستارد رویش ببند چه میکنیم؟

۱- پودر قند اضافه می کنیم

۲- شکر رزیش می پاشیم  ☑

۳- روغن اضافه می گنیم

۴- عسل اضافه می کنیم

 

 پنیر ماسکار پونه در کدام دسر مورد استفاده قرار می گیرد؟

۱- دسر ایتالیایی تیراسیو

۲- کرم آناناس

۳- دسر هلو

۴- کیک سنتی ☑

 

 در تهیه ترامیسو از ……….. استفاده می شود؟

۱- ژلاتین

۲- پنیر پاومزان و ترد ☑

۳- قهوه غلیظ و کیک و پنیر خامه ای

۴- پودر و نشاسته و شکر قهوه ای

 

 گزینه نادرست را در مورد کیک بستنی انتخاب کنید.

۱- در تهیه آن از بستنی استفاده می کنیم.

۲- از کیک اسفنجی استفاده می کنیم.

۳- می توان از میوه های گوناگون برای تزئین استفاده کرد. ☑

۴- از کیک کره ای استفاده می شود.

 

 چه نوع کرمی با تیه سیب مصرف می شود؟
الف) کرم تارتار
ب) کرم کارامل
ج) کرم یانی سیر
د) کرم وانیلی

 

 مواد داخل کیک پنیر کدامند؟

۱- کرم انگلیسی

۲- کرم کارامل ☑

۳- کرم یانی سیر

۴- کرم وانیلی

ادامه سوالات کلیک کن:


منبع: سایت 20 بگیر

نمونه سوالات دسر ساز بین المللی فنی حرفه ای از شما یک حرفه ای می سازد

نمونه سوالات دسر ساز بین المللی فنی حرفه ای بیشترین کمکی است که برای موفقیت خود در آزمون ادواری فنی حرفه ای به آن نیاز دارید.

مطمئنا هر فردی به دنبال قبولی در آزمون و عبور موفقیت آمیز از آن است. اما این قبولی یقینا چندان که باید راحت نیست و نیازمند تلاش و مطالعه دقیق می باشد.

 

در نتیجه اگر به دنبال این هستید که پس از به اتمام رسیدن دوره آموزشی بتوانید آزمون آن را نیز با موفقیت پشت سر بگذارید، پیشنهاد می کنیم پس از مطالعه منبع تعیین شده، حتما نسخه pdf نمونه سوالات دسر ساز بین المللی فنی حرفه ای را دانلود و مرور نمایید.

 

در نهایت خواهید دید که تا چه اندازه به اطلاعات و اعتماد بنفس شما افزوده و قبولی در این آزمون به سادگی آب خوردن خواهد شد.

 

چگونه می توانم نمونه سوالات دسر ساز بین المللی فنی حرفه ای را تهیه کنم؟

نمونه سوالات دسر ساز بین الملل فنی حرفه ای لازمه کار شما است. لذا برای دسترسی به آن بایستی از قسمت مربوطه برای پرداخت قیمت بسیار مقطوع آن اقدام نموده و سپس با یک کلیک ساده بر روی گزینه دانلود به این مجموعه کامل از نمونه سوالات دسترسی پیدا کنید.

 

مسیر طراحی شده برای دسترسی به این نمونه سوالات بسیار ساده می باشد و شما حتی با کمترین اطلاعات کامپیوتری نیز می توانید نسبت به دانلود آنها اقدام نمایید. لازم به ذکر است قالب pdf سوالات این امکان را برای شما فراهم می سازد که بتوانید علاوه بر سیستم رایانه، در گوشی تلفن همراه خود نیز این نمونه سوالات را مطالعه نمایید.

 

همچنین مطمئنا این مجموعاگر امکان دارد آن را به فارسی ایمیل کنید
نتایج وب
نمونه سوالات فنی حرفه ای دسر ساز بین الملل ←【ویژه آزمون ...
نمونه سوالات دسر ساز بین الملل فنی حرفه ای لازمه کار شما است. لذا برای دسترسی به آن بایستی از قسمت مربوطه برای پرداخت قیمت بسیار مقطوع آن اقدام نموده و سپس با ...
‏جدیدترین سوالات دسر ساز ... · ‏چگونه می توانم نمونه سوالات ...
نمونه سوالات رایگان دسر ساز بین الملل 🥗 - آرش محمدی - نمونه-سوالات-رایگان-دسر-ساز-بین-الملل-97ed909a...
۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - ا دانلود جدیدترین نمونه سوالات دسرساز دسرهای ژله ای و تزئینات آن آزمون های فنی و حرفه ای، در قالب word و در 5 صفحه، قابل ویرایش، شامل نمونه ...
تصاویر برای سوالات دسر بین الملل فنی حرفه ای
نتیجه تصویری برای سو
نمونه سوالات دسر ساز بین المللی
نمونه سوالات دسر ساز بین المللی فنی حرفه اینمونه سوال دسر ساز بین الملل رشته .... تست نمونه سوال آزمون آنلاین سوال فنی حرفه ای سوال تستی دسر ساز بین الملل .
نمونه سوالات دسرساز بین المللی (فنی و حرفه ای) - گنجینه ...› نمونه-سوالات-دسرساز-بین-المللی-فنی-و-حر
دانلود جزوه نمونه سوالات دسرساز بین الملل (فنی و حرفه ای) با پاسخنامه کاملا ... سوالات دسرساز دسرهای ژله ای و تزئین آن با پاسخنامه تستی فنی حرفه ای از داخل همین ...
نمونه سوالات دسر ساز بین المللی - گنجینه فایل های ...نمونه-سوالات-دسر-ساز-بین-المللی
نمونه سوالات دسرساز بین المللی (فنی و حرفه ای). ۲۱ام مرداد ۱۳۹۸ ... سوالات دسرساز دسرهای ژله ای و تزئینات آن ... نمونه سوالات آزمون کیک ساز و ترساز(فنی و حرفه ای).
نمونه سوالات دسر ساز بین المللی – دانلود فایل باب الجوا› نمونه-سوالات-دسر-ساز-بین-المللی
نمونه سوالات فنی حرفه ای دسر ساز دسرهای ژله ای و تزئینات آن تعداد 200 سوال تستی با جواب نمونه سوالات آزمون های ادواری فنی و حرفه ای دسر ساز دسرهای ژله ای و ...
نمونه سوالات دسر ساز بین المللی - میهن ویدیو نمونه_سوالات_دسر_ساز_بین_المللی
۴ دی ۱۳۹۷ - سوال تستی جواب نمونه سوالات آزمون های ادواری فنی حرفه دسر ساز دسرهای ژله ... بین المللی آموزش دسر ساز بین المللی فنی حرفه آموزش حرفه عملی دسر ...
دانلود نمونه سوالات فنی حرفه ای دسرساز بین الملل - دانلود رایگان
دانلود رایگان , نمونه سوالات دسرساز , نمونه سوالات دسرساز بین المللی , نمونه سوالات دسر ساز فنی حرفه ای , نمونه سوالات فنی حرفه ای دسر , دانلود نمونه سوال فن?
نمونه سوال دسر ساز بین الملل | همیارتست› نمونه سوال شیرینی پز درجه 2
نمونه سوال دسر ساز بین الملل از رشته صنایع غذایی مطابق با استاندارد سازمان آموزش فنی و حرفه ای - آزمون ادواری فنی و حرفه ای و آزمون آنلاین.
نمونه سوالات دسر ساز بین المللی - همیار دانشجو
۴ دی ۱۳۹۷ - دانلود نمونه سوالات دسر ساز بین المللی دانلود کاملترین مجموعه آموزشی نمونه ... ب) آرد را با کره به آرامی با نوک انگشتان مخلوط می کنم تا ماسه ای شود.
نمونه سوال دسر ساز بین الملل | آزمون من-3-30-س...
نمونه سوال دسر ساز بین الملل از رشته صنایع غذایی مطابق با استاندارد سازمان آموزش فنی و حرفه ای کاری از همیار تست، ارائه دهنده نمونه سوال دوره های مختلف و آزمون ادواری ...
دانلود نمونه سوالات دسرساز دسرهای ژله ای و تزئینات ... - گو تو ... › سایر رشته های هنر
۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - نمونه سوالات آزمون های ادواری فنی و حرفه ای دسر ساز دسرهای ژله ای و تزئینات آن تعداد ... پزی,سوالات آشپزی,سوالات هنر در خانه,سوالات دسرساز بین الملل.
دﺳﺮ ﺳﺎز ﺑﻴﻦ اﻟﻤﻠﻠﻲ
۱ فروردین ۱۳۸۷ - ﺗﻬﺮان. -. ﺧﻴﺎﺑﺎن. آزادی. -. ﻧﺒﺶ ﭼﻬﺎرراه ﺧﻮش. -. ﺳـﺎزﻣﺎن آﻣـﻮزش ﻓﻨـ. ﻲ و. ﺣﺮﻓﻪ. ای ﻛﺸﻮر. -. ﻃﺒﻘﻪ ﭘﻨﺠﻢ. ﺗﻠﻔﻦ ... داﻧﺶ ﻓﻨﻲ. % 25: ). - 2. اﻣﺘﻴﺎز. ﺳﻨﺠﺶ ﻋﻤﻠﻲ. : 1-2-. اﻣﺘﻴﺎز ﺳﻨﺠﺶ ﻣﺸﺎﻫﺪ. ه ای. 10%:. 2-2- ... ﺗﻮاﻧﺎﻳﻲ ﺗﺸﺨﻴﺺ ﻣﻮاد اوﻟﻴﻪ ﻣﻨﺎﺳﺐ و ﻛﺎرﺑﺮد اﺑﺰار http://dessert-0-1.blog.ir/
پورتال جامع سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشو
پورتال سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به منظور ارائه خدمات الکترونیک این سازمان ... 5, دسر ساز بین المللی *, 1/ 1/
پورتال جامع سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور
5, دسر ساز بین المللی *,6, دسر ساز سنتی *, , سالاد ساز و اردور ساز (کار و دانش), 1, شیرینی پز شیرینی های خشک (کار ...
نمونه سوالات کیک ساز و تر ساز
یکی از ویژگی های نظام آموزش فنی وحرفه ای ..... دسرساز بین الملل ، کیک ساز و ترساز ،. آموزشگاه ... مربی مرکز به عنوان مربی نمونه استانی و ..... طراحان سوال تاکید نمودند.
نمونه سوال سالاد ساز و اردور ساز سری 1 – 30 سوال - صنایع غذایی
نمونه سوال دسر ساز بین الملل از رشته صنایع غذایی مطابق با استاندارد سازمان آموزش فنی و حرفه ای کاری از همیار تست، ارائه دهنده نمونه سوال دوره های مختلف و آزمون ادواری ...
دسر ساز بین الملل و سنتی - آموزشگاه صنایع غذایی دارچین› دسر-ساز-بین-الملل-و-سنتی
فنی حرفه ای و قابل امتیاز برای مهاجرت. کیک ساز و تر ساز ،آشپزی، قنادی، نانوایی، دسر بین الملل، کافی شاپ ، نانوایی نانهای حجیم و نیمه حجیم ، خمیر ساز ماهر ، فردار ...
https://medium.com/@engener66/%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B3%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84-97ed909ab651
دانلود نمونه سوالات فنی حرفه ای دسرساز دسرهای ژله ای و ...
دانلود رایگان , نمونه سوالات دسر ساز , نمونه سوالات دسر ساز بین المللی , , نمونه سوالات دسر ساز فنی حرفه ای , نمونه سوالات فنی حرفه ای دسر , دانلود نمونه سوال ,
نمونه سوالات دسر بین الملل فنی حرفه ای
هالی نت | جدیدترین و بروز ترین مطالب در زمینه هایخبر و بازیگران و فرهنگ و هنر و مقالات پزشکی و سبک زندگی و سرگرمی و بهداشت و تکنولوژی و دنیای مد.
نمونه سوالات آزمون آنلاین کافی شاپ فنی و حرفه ای› نمونه-سوالات-آزمون-تئوری-آنلابن-سازما
۹ مرداد ۱۳۹۸ - 1- مهماندار نمونه سوالات آزمون آنلاین کافی شاپ فنی و حرفه ای کافی شاپ دات کام. ... 13- در تهیه دسر پشملبا کدامیک از موارد زیر حتما در کنار بستنی به کار می رود؟ .... دوره های تخصصی مدرسه قهوه و خانه باریستا ایران با مدرک بین المللی.
ساناز مینایی - سانازسانیا-ساناز-مینایی
-70 تاسیس و تدوین استانداردهای سازمان فنی و حرفه ای کل کشور ... طراح آزمون‌ها و سوالات ارزیابی برای آزمون‌های مربیگری و امتیازدهی دانش پژوهان سازمان فنی ... اعطای حکم و تندیس محقق و چهره ماندگار صنعت آشپزی ایران در سال درکنگره بین المللی ... دسر سنتی ایرانی» / «تهیه نان های حجیم و نیمه حجیم» / «پخت خوراک های دریایی»
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی کلبه مبترا: صفحه اصلی
دسر بین الملل ... طراح سوالات امتحانی سازمان فنی و حرفه‌ای در زمینه آشپزی، شیرینی‌پزی. طراح کتاب ... دارای مدارک آشپزی و شیرینی از سازمان فنی و حرفه ای کشور.
وب سایت اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان
http://cinnamonpegah.blogfa.comنمونه سوالات دسر بین الملل فنی حرفه ایه، ک

آشپزی درجه 2 :

سوپ، سالاد، اردور، غذاهای ایرانی(سنتی)، غذاهای بین المللی و غذاهای مدرن، دسر

غذاهای ایتالیایی ، روسی ،شیرین پلو ،  شوید باقلا پلو ، لوبیا پلو ، عدس پلو ،سالاد الویه ، سالاد مرغ ، سالاد اندونزی ،...حلوا ،‌ پاند کیک مرمری با کشمش ،‌نان لواش ،‌باگت فرانسوی و همبرگر ،

کرم باواریای آلمانی، کوکو سبزی ،‌قورمه سبزی ،میتلف روسی ،‌رست بیف

 انواع سالاد پاستا  ، کرپ سوزت

 آشپزی درجه 1 :

پتاژ، سالاد، سینی کاناپ های الوان، اردور برای میزشام، غذاهای ایرانی مجلسی، کباب های مجلسی، غذاهای بین المللی برای میز مراسم و دسرهای قابل توجه با تزئینات کامل

شیرینی پز درجه 2 :

آموزش انواع شیرینی های تر، خشک، انواع کیک، دسر، شکلات ها به صورت کاملاً حرفه ای

شیرینی پز درجه 1 :

آموزش انواع شیرینی، کیک، انواع سس ها، نان، کرم، رولت، خمیر، شیرینی خشک و تر

دسرساز سنتی :

انواع دسر سنتی شامل انواع(بستنی، حلوا، مربا) ها و مسقطی و رنگینک و ...

آشپزی سنتی :

سوپ، سالاد، اردور، غذاهای ایرانی، سنتی، بین المللی، دسر

 دسرساز بین المللی :

انواع دسر ،کرم ، شارلوت ، چیز کیک ،موس ،کرپ،تیرامیسو، ژله موزاییک یا ژله شیشه ای ...

آشپزی غذاهای فوری / فست فود :

 برگرها، ساندویچ ها، انواع پیتزا، استیک با سس قارچ ،شنیسل مرغ، کراکت ها ،. . .

موارد آموزشی دوره کیک ساز و ترساز :

نگاهی اجمالی به نکات شیرینی پزی و قنادی ، تبدیل اوزان به پیمانه ها ،

 و قاشق های اندازه گیری ، شناخت کاربردی مواد و ابزار قنادی ،

 پاند کیک، کیک مرمری ، کیک با کشمش و گردو ، مافین ، کیک باقلوا ،

چیز کیک بیسیک ، کیک آناناس برگردان ، کیک شطرنجی ،کیک بستنی ،

کیک پر ، کیک پرتقالی ، رولت خامه ای ، لطیفه ، نان خامه ای ،

لوف خرما و گردو  با رویه پنیر خامه ای ،

 پای سیب فرانسوی ، تارت میوه فرانسوی با رویه آگار آگار ،

اسپانج کیک یا کیک اسفنجی پایه ، کیک شیفون

فرم دادن خامه و نحوه  آسترکشی روی کیک با صفحه گردان کیک،

رنگ کردن خامه طعم دادن به آن ، آشنایی با اسانسها و رنگ های خوراکی ،

خمیر فوندانت و  خمیر مارسیپان  و طریقه رنگ کردن آن ها ،

کرم ها : کرم وانیل ، پاتیسیر ، کرم موکا ، گاناش ، مرنگ  ،

رویال آیسینگ ، کرم قهوه ،  کرم شکلات ، نحوه ژله دادن روی کیک ،

نکات کیک های تولد ، عروسی و نامزدی ،

کار با خامه و سرماسوره ها ( 3 تا 5 عدد )

آماده سازی پودرخامه و کار با آن و . . .

 دوره نان های حجیم و نیمه حجیم ،خمیر ساز ماهر ،فر دار ماهر :

 نان لواش_ نان تافتون _ نان شیرمال _ نان بربری _ نان روگن یا چاودار

  دونات یا پیراشکی _نان فانتزی به طرح های مختلف _ نان سوخاری

 نان همبرگر _ نان باگت_ نان رژیمی_نان لقمه ای شیرین _نان حجیم

 سیر و ریحان _ نان میلک رول _نان سوپ با شوید _نان صبحانه

  استرالیایی قیسی و کشمش _نان تست _نان قندی_ کیک یزدی _

 نان کشمشی_نان بریوش _نان سبوس دار _نان پیتزا _

 نان جو _ پنچیک روسی _نان پاکتی هندی یا پیتا یونانی و. . .

موارد آموزشی دوره متصدی کافی شاپ حرفه ای و مقدماتی :

 نگاهی اجمالی با تاریخچه قهوه و مشتقات آن

(ترکیش کافی یا قهوه ترک ،قهوه موکای عربی ،اسپرسو ، لونگو ، ریسترتو ،

 لاته ماکیاتو ،اسپرسو ماکیاتو ، کافه لاته ایتالیایی،اسپرسو کن پانا،فیلتر کافی،

کاپوچینو و نحوه کار با شابلون ها برای تزیین آن ، قهوه امریکانو ،هات چاکلت ... )

، موس شکلات یا قهوه ، تیرامیسوی ایتالیایی

نحوه طراحی و نقش انداختن کاپوچینو و کار با شابلون ها .

* نکات خاص برای سرو هر نوشیدنی متناسب با ظروف مخصوص ،

  فنجان یا لیوان  آن .

نحوه تزیین داخل لیوان ها ،آشنایی با سس توت فرنگی ، شکلات و...

 شیک ها و گلاسه ها ،اسموتی ها :

 میلک شیک  (وانیلی، شکلاتی، توت فرنگی ، موز ، ،.... )

 گلاسه ( کافه گلاسه ، شکلات گلاسه ، لمون گلاسه ، اورنج گلاسه ، ... )

 اسموتی ( شاتوت ، توت فرنگی ، شلیل ، انبه ، ....)

دمنوش ها و انواع چای :

 آویشن ، گل گاوزبان ، دارچین ،بیدمشک ، خاکشیر ... /

 چای سبز ( نحوه دم کردن آن با فنجان های مخصوص، چای سیاه و سفید

 نحوه طعم دار کردن آن ، چای ترش/قرمز ، چای زنجفیل ،چای نعنا ، ...

 اسنک ها :

 با تنوع در نظر گرفته شده و سس مخصوص آموزشگاه دارچین

 کرم ژله میوه ای ،پیچملبا ،کباب میوه ،سالاد میوه

 فروت پیتزا ،ژله میوه چند لایه ای و ساده ،کیک بستنی،کیک شکلاتی

 چیپس پنیر با ژامبون و کاپاریس